Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Nu är årets färgkodning tillgänglig för dig som ska söka förskoleplats till januari 2021. Från 21 september publicerar kommunen ett dokument där vårdnadshavare kan se en färgkodning av tillgängliga förskoleplatser. Beräkningen av tillgängliga platser är en dagsaktuell uppgift som egentligen bara gäller vid just det tillfället. Därför kommer uppgifterna bara finnas tillgängliga här från 21 september till 31 oktober 2020. Sen kommer ny information tas fram till våren igen, när det är dags att söka förskoleplats inför hösten 2021.

Mer information om färgkodningen

Sedan september 2019 publicerar antagning förskola en färgkodning över antalet tillgängliga platser inom kommunala förskolor och fristående förskolor utan egen kö. Publiceringen sker två gånger om året på kommunens webbplats www.uppsala.se, i september och i april. Beräkningen av tillgängliga platser är en dagsaktuell uppgift som egentligen bara gäller vid just det tillfället. Därför kommer uppgifterna bara finnas tillgängliga här från 21 september till 31 oktober. Därefter publicerar vi en färgkodning två gånger om året på kommunens webbplats www.uppsala.se, i september och i april.

Här hittar du färgkodningen som visar tillgängliga platser vid kommunala och fristående förskolor. (PDF, 187 KB)

Nyheter om förskola och familjedaghem

Se fler nyheter

Kampanjer