Nyhet

Utställningen "Ett eko" vandrar vidare till Gottsunda bibliotek

Ett eko är en vandringsutställning som lämnar spår bland människor sedan den lämnat platsen. Utställningen är skapad av konstnärer, musiker, skådespelare och konsthantverkare – alla med olika funktionsnedsättningar.

Nu är det dags för vandringsutställningen Ett eko att inta Gottsunda bibliotek. Detta är det fjärde och sista nedslaget för utställningen detta år.

En utställning om intryck och avtryck

Inom Vård & omsorgs Dagliga verksamheter finns sju arbetsplatser som på olika sätt arbetar med kultur och skapande. Under hösten har de tillsammans arbetat i ett gemensamt projekt där de skapat en installation under ledning av tre konstnärliga ledare.

Att lämna spår & väcka känslor

Syftet med utställningen är att inte bara fokusera på rätten att få synas i samhället, utan också att lämna spår. Att väcka känslor hos betraktaren och få denne att tänka annorlunda och bredda sin upplevelse av att vara människa.

Invigning av Ett eko på Gottsunda bibliotek

Välkommen till Gottsunda bibliotek och lyssna på presentationen av utställningen, diktläsning och musikuppträdande. Utställningen kommer sedan att pågå till och med den 15 december.

Dag: Torsdag 1 december

Tid: 13.00-13.15

Plats: Gottsunda bibliotek, Valthornsvägen 11 i Uppsala

Kontakt

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Lina Karjel, konstnärlig ledare, på telefon 018-727 71 29.

Läs mer

Läs mer om vandringsutställningen Ett eko (vardochomsorg.uppsala.se)