Nyhet

Uppsalahem får pris för rekrytering och medarbetarutveckling

Förra veckan tog Uppsalahem emot priset som Årets innovatör inom employer branding. Det är en av tre utmärkelser som Uppsalahem fått under 2016 för sitt arbete med att locka unga talanger till företaget och till fastighetsbranschen.

Priset Årets innovatör inom employer branding delades ut av Universum med motiveringen:

"Detta företag har med sitt drivande engagemang för Employer Branding visat att ens arbetsgivarvarumärke är viktigt att utveckla, både mot studenter och unga akademiker. Företagets arbete med frågorna har karaktäriserats av nytänkande, kreativitet och en förmåga att visa upp bredden och möjligheterna inom företaget på lång sikt."

Flera utmärkelser det senaste året

Tidigare i år har Uppsalahem fått ytterligare två prestigefyllda priser för sitt långsiktiga arbete med rekrytering och medarbetarutveckling.

Nyligen fick de 2016 års pris i kategorin Framtidsindex. Priset tilldelades av branschorganisationen Fastigo för Uppsalahems långsiktiga och kreativa arbete med att locka unga till fastighetsbranschen.

I maj i år tilldelades Uppsalahem Fastigopriset för sitt brinnande engagemang för att locka unga till fastighetsbranschen genom att öppna dörrarna och visa vilken variation av yrken som finns.

Mer information

Stefan Sandberg, vd Uppsalahem
E-post: stefan.sandberg@uppsalahem.se
Telefon: 018-727 34 01

Anna Lena Lehto, personalchef Upppsalahem
E-post: annalena.lehto@uppsalahem.se
Telefon: 018-727 34 21