Pressmeddelande

Nannaskolans skolmat kan ta storslam

När skolmatstävlingen White Guide Junior utser vinnarna i nästa vecka kan Nannaskolan ta hem pris i inte mindre än tre kategorier. Skolrestaurangen Nanna Bistro är nominerad till årets skolrestaurang, rektor Henrik Ljungblom till årets gastronomiska rektor och restaurangansvarig Pitpiengpen Uddèn till årets skolkock. Även Domarringens skola är nominerad till priset som årets skolrestaurang.

Pitpiengpen Uddèn, restaurangansvarig på Nannaskolan

Pitpiengpen Uddèn, restaurangansvarig på Nannaskolan

– Jag är fantastik stolt över att har blivit nominerad till detta pris. Men det hade aldrig gått om jag inte hade haft kollegor som vill och har samma mål som mig och en chef som alltid stöttat och trott på mig, säger Pitpiengpen Uddèn, som är restaurangansvarig på Nannaskolan.

– Att vara nominerad till White Guide Junior är ett fint kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Extra kul att det är den enda tävlingen i Sverige som bedömer helheten. Det handlar om smak och näring, men också om måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang, kommunala satsningar och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen säger Sandra Harbom, utvecklingsledare på Uppsala kommuns avdelning för måltidsservice.

Vinnarna i årets tävling utses 19 och 20 september.

Läs mer om tävlingen White Guide Junior.

För mer information

Sandra Harbom, utvecklingsledare, Måltidsservice
Telefon: 018-727 81 81 
E-postsandra.harbom@uppsala.se

Presskontakt
Erik Boman, presschef
Telefon: 073-423 56 28
E-posterik.boman@uppsala.se