Nyhet

Kommunfullmäktige firade pedagogiska pristagarna

I måndags firade kommunfullmäktige våra pristagare av årets pedagogiska priser. Vänner, familj och kollegor var på plats och hyllade pristagarna.

Pedagogiska pristagarna firades

Det är utbildningsnämnden som utser pristagarna och det gäller pedagoger och skolledare i både kommunala och fristående skolor. Priserna går till engagerade och inspirerande pedagoger och skolledare som utvecklar lärandet och på samma gång skapar en trygg lärmiljö för barn och elever. Nomineringarna har skickats in av kollegor, elever och vårdnadshavare.

–Vi vill lyfta och uppmärksamma de duktiga pedagoger som vi har i verksamheten. Vi utser pristagare varje år på lite olika sätt. Och bland det roligaste är när vi kommer ut ut på arbetsplatserna och överraskar våra pristagare, sa Ulrik Wärnsberg, 1:e vice ordförande, ubildningsnämnden.

På skärmen visades en film med glada, överraskade pristagare. Elever som jublade, kollegor som hyllades och pristagare som såg förvånade och lyckliga ut. Därefter var det dags för Tomas, Trude, Sabina och Oscar att ta emot sina priser. 

Läs om årets pristagare