Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Barn- och ungdomsföreningar inom idrotts- och fritidsområdet kan söka

För att ansöka om stöd och bidrag måste ni vara en bidragsberättigad förening.
Ansök om att bli en bidragsberättigad förening.

När du loggar in kan du också se egna bokningar och utkvitterade nycklar, avboka tider, och ta ut bokningsbekräftelser med mera.

Sök stöd och bidrag
Kontakta föreningsstöd
Telefon:
Kontaktcenter 018-727 00 00
Postadress:
 Uppsala kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen föreningsstöd, 753 75 Uppsala

Nyheter om stöd och bidrag

  • Första steget för att förenkla för föreningslivet

    Nu finns en ny kommunövergripande policy för hur Uppsala kommun ska samverka med föreningslivet och det fria kulturlivet. På gårdagens kommunfullmäktige fastslogs också nya kommunövergripande riktlinjer för föreningsbidrag.

  • Ekonomiskt bidrag till lokala aktörer på landsbygden

    Uppsala kommun ger årligen ett bidrag till lokala aktörer som verkar för att utveckla landsbygden. Stödets storlek varierar och bestäms utifrån varje aktörs ansökan. Stödets totala storlek är 300 000 kr.

  • Kompetensutveckla dig och din förening

    För att Uppsalas landsbygd ska kunna fortsätta växa som den gör idag behövs nya initiativ för en hållbar utveckling. Uppsala kommun har sökt och fått projektstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att stärka det lokala engagemanget på landsbygderna.

Se fler nyheter