Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Näsuddsbadet ligger i Funbosjön. Det är ett ganska litet, lättillgängligt bad med sandstrand och gräsytor. Badet drivs inte av Uppsala kommun, utan sköts av privat markägare. Det finns omklädningshytter, grillplats, brygga och flytbrygga.

Hitta hit

Se vägbeskrivning på karta

Bra att veta:

Vägen till badet genom Frötuna gård är avstängd med vägbom, därför rekommenderar vi att du som besöker badet väljer cykel som färdsätt för att vara säker på att kunna nå badet.

När det inte är badsäsong kan den sista vägsträckan ned till badet ibland vara stängd med vägbom, vilket hindrar biltrafik att åka hela vägen ned till badet. Det beror på att Näsuddsbadet ligger på privatägd mark.

 • Ett tiotal personer badar vid bryggan i Näsuddsbadet.
 • En ramp upp till bryggan i Näsuddsbadet.
 • Omklädningshytter och toalett vid Näsuddsbadet.

Nyheter om aktiviteter, motion och idrott

Se fler nyheter

Kampanjer

 • Uppsala Summer Zone

  Som ett led i att öka antalet aktiva barn och ungdomar samt verka för en mer inkluderande och jämlik fritid har vi arrangerat Uppsala Summer Zone vid Studenternas bandyplan under sommaren 2021.

 • Friluftslivets år 2021

  I år är det Friluftslivets år i Uppsala och i hela Sverige.

 • Hållbara resor med Resvana

  Att vara nyflyttad kan vara ett bra tillfälle att hitta en ny och mer hållbar resvana. För att du lättare ska hitta bra resealternativ arbetar Uppsala kommun med tjänsten Resvana tillsammans med företaget Nudgd.

Så arbetar vi med aktiviteter, motion och idrott

 • Så arbetar vi med:

  Att cykla i Uppsala

  Här kan du läsa om hur vi arbetar för att utveckla Uppsala som cykelstad. Om du vill ha löpande information om vad som är på gång för dig som cyklist: prenumerera på nyhetsbrevet.

 • Så arbetar vi med:

  Idrott

  Oavsett ålder, kön, könstillhörighet, sexuell läggning eller etnicitet ska alla kunna träna och idrotta på sina egna villkor utan att diskrimineras - tillsammans når vi målet, Sveriges bästa idrottskommun.