Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Föreningslivet

Samlad information och länkar för föreningslivet.

Föreningsregistret
De föreningar som finns med i det här föreningsregistret har sitt säte i Uppsala kommun. Det är bidragsberättigade föreningar hos idrotts- och fritidsnämnden och/eller hyr de in sig i de lokaler/anläggningar som idrotts- och fritidsnämnden tillhandahåller.

Bilda förening
Bidragen vänder sig till barn- och ungdomsföreningar inom idrotts- och fritidsområdet. För att kunna söka bidrag behöver föreningen vara bidragsberättigad.

Sök stöd och bidrag
För barn- och ungdomsföreningar inom idrotts- och fritidsområdet. Stödet ska hjälpa föreningen att hålla en hög kvalitet på verksamheten och ge möjlighet att vidareutveckla ledarna.

Boka lokal
Här kan du boka kommunens idrottsanläggningar, fotbollsplaner och samlingslokaler.

Hitta anläggning
I kartan kan du se idrotts- och fritidsanläggningar som ägs, hyrs eller har ett samarbete med Uppsala kommun. Här kan du även se tillgänglighet och hur anläggningarna är utrustade. 

Arrangera evenemang
Du som vill arrangera ett evenemang i någon av kommunens idrotts- och fritidslokaler ska först skicka in en evenemangsförfrågan.

Ansökningsperioder för föreningslivet
Dialogmöten, nyhetsbrev, säsongsfördelningar, undersökningar med mera.