Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Handlingsplan för ökad trygghet i Gränby och Kvarngärdet

Gränby och Kvarngärdet är viktiga fokusområden för Uppsala kommun. Här kan du se vad kommunen tillsammans med de som bor och arbetar i stadsdelarna gör för att skapa en trygg och trivsam miljö.

Handlingsplan för Gränby och Kvarngärdet

Kommunstyrelsen tagit fram en särskild handlingsplan med syftet att stärka säkerheten och tryggheten för dem som bor, verkar och vistas i Gränby och Kvarngärdet.

Handlingsplanen tar upp ett antal fokusområden och effektmål som tillsammans ger inriktning och visar på ambitionsnivån i nödvändiga förändringar. I handlingsplanen listas inte detaljerade aktiviteter, utan arbetet ska anpassas efter omständigheterna, så länge effektmålen uppnås.

Handlingsplanen innehåller fem fokusområden

Till varje fokusområde kopplas ett effektmål.

Läs handlingsplanen

Läs handlingsplan för ökad trygghet i Gränby och Kvarngärdet 2020-2021

Läs pressmeddelande om handlingsplanen för ökad trygghet i Gränby och Kvarngärdet 2020-2021.

Se filmen från Gränby där kommunstyrelsens ordförande och representanter för skolan, det lokala näringslivet och polisen berättade om vad det innebär att vi antagit en handlingsplan för området.