Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Riktlinje

Riktlinje för beredande och rådgivande organ i Uppsala kommun

Riktlinjen ger förtroendevalda och tjänstepersoner stöd i arbetet i och kring kommunens beredande och rådgivande organ, genom att tydliggöra de olika former som finns i Uppsala kommun, deras funktion, sammansättning, arbetssätt och ansvar.

Sammanfattning

Kommunstyrelsen beslutar om riktlinjen, stödjer nämnder och förvaltningar, samt ansvarar för kommunikation, implementering och uppföljning av riktlinjen.

Riktlinjen ska följas upp en gång per mandatperiod i samband med uppföljning av de kommunala råden. Ansvarig för uppföljning är dokumentansvarig.