Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Pågående dialog

Hur använder du eller din förening Hågadalen-Nåsten?

Dialogen avslutas

Sammanfattning

Fram till 9 april samlar vi in information om hur naturreservatet Hågadalen-Nåsten används av dig som enskild besökare eller som förening. Du har möjlighet att bidra genom att svara på vår enkät för privatpersoner eller på vår enkät för föreningar. Resultaten kommer vi att använda i arbetet med en uppdaterad skötselplan för naturreservatet.

Beskrivning

Resultaten av enkäterna kommer vi att använda i arbetet med en uppdaterad skötselplan för naturreservatet. Tack för att du hjälper oss i vårt arbete med att ta hand om våra naturreservat!

Hur använder du Hågadalen-Nåsten?

Som privatperson

På nedan länk hittar du enkäten för privatpersoner. I enkäten får du svara på hur du använder naturreservatet Hågadalen-Nåsten och var du brukar vistas när du är där. Vi behöver ditt svar senast 9 april 2023.

Svara på enkät för privatpersoner

Som förening

Hur nyttjar din förening naturreservatet Hågdalen-Nåsten? Det vill vi veta för att kunna utveckla vår skötselplan för området på bästa sätt. 2 februari 2023 höll vi en fysisk träff med föreningar för att prata om detta. Hade din förening inte möjlighet att vara med vid det tillfället kan ni ändå vara med och bidra genom att fylla i enkäten som du hittar på länken nedan. 

Vi behöver ditt svar senast 9 april 2023.

Svara på enkät för föreningar

Läs mer om Hågadalen-Nåstens naturreservat