Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Uppsala kommun bjuder in till dialogmöte om kulturarbete under pandemin

Onsdag 27 maj 17–18 håller Uppsala kommun ett digitalt dialogmöte om det fria kulturlivets villkor under pandemin. Yrkesverksamma inom kulturlivet och kulturföreningar är välkomna. Det går också att redan idag bidra med frågor till mötet.

Konsertbesökare i motljus

Covid-19-pandemin har påverkat förutsättningarna för kulturlivet drastiskt. Därför vill kulturnämndens ordförande Linda Eskilsson diskutera de utmaningar som kulturlivet utanför institutionerna möter. Därför anordnas ett digitalt möte den 27 maj 17–18 med kulturföreningar och yrkesverksamma inom kultursektorn i Uppsala kommun.

– Jag vill höra erfarenheter från alla verksamma i kulturlivet och berätta vad vi på kommunen gör och vet. För mig är det jätteviktigt att Uppsalas fantastiska kulturliv finns kvar även efter coronapandemin, säger Linda Eskilsson, ordförande i kulturnämnden.

För att ha möjlighet att bemöta så många frågor som möjligt tar vi gärna emot frågor i förväg i formuläret som du hittar via denna länk . Frågor kan också ställas under mötet i en chatt.

Mötet sker via Microsoft Teams. Du ansluter via en länk som du hittar på denna sida från 16.30 onsdag den 27 maj.