Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Tomas Odin blir ny direktör för socialförvaltningen

Tomas Odin har utsetts till ny direktör för socialförvaltningen av Uppsala kommuns kommunstyrelse. Beslutet togs den 6 maj. Tomas efterträder Ola Jeremiasen som varit tillförordnad socialdirektör, Ola går tillbaka till sin tidigare tjänst som avdelningschef i socialförvaltningen.

Tomas Odin

Tomas Odin, ny direktör för socialförvaltningen

 – Vi är glada att kunna knyta till oss Tomas Odin som direktör för socialförvaltningen. Han har en gedigen kompetens och erfarenhet från chefsuppdrag i Uppsala kommun, annan offentligverksamhet och näringslivet, säger Joachim Danielsson, stadsdirektör Uppsala kommun.

– Det känns fantastiskt roligt och hedrande att bli en del av en av Sveriges största socialförvaltningar, en förvaltning med ett utmanande och viktigt uppdrag. Det är också väldigt kul att komma tillbaka till Uppsala kommun, med verksamheter som gör skillnad för så många i kommunen, säger Tomas Odin, blivande direktör för socialförvaltningen Uppsala kommun.

Under 17 år har Tomas Odin haft olika chefsbefattningar inom kommunal och offentlig verksamhet. Mellan 2010 och 2018 arbetade han i Uppsala kommun, först som avdelningschef på kontoret för hälsa, vård och omsorg. Därefter var han under tre år direktör för omsorgsförvaltningen.

Tomas kommer närmast från en tjänst som chef i ett konsultföretag där han bland annat varit ansvarig för alla konsulttjänster inom socialtjänst.

Tomas Odin tillträder tjänsten som socialdirektör den 10 augusti.