Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Pressmeddelande

Presentation av kommunens app för felanmälan

Uppsala kommun har tagit fram en app till smarta mobiler. Den ska underlätta för medborgarna att göra felanmälan vid bland annat nedskräpning och snöröjning. Appen gör det även lättare för kommunen att återkoppla till den som har gjort en felanmälan.

PRESSINBJUDAN

Maria Gardfjell (MP), kommunalråd med ansvar för miljöfrågor, Roger Lindström, chef för drift- och underhåll, Tuva-Li Peter, intendent på kulturförvaltningen och Madeleine Wadstrand, verksamhetsutvecklare, berättar om och presenterar appen och hemsidan.

Datum torsdag 8 september
Tid         8.45–9.30