Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Första spadtag för nya cykelgaraget vid Resecentrum

På torsdag den 23 augusti inleds byggnationen av det nya cykelparkeringshuset vid Resecentrum, med ett första spadtag av kommunalråden Maria Gardfjell och Erik Pelling.

Cykelparkeringshuset är ett samarbetsprojekt mellan Uppsala kommun och Uppsala Parkerings AB och byggs mellan Resecentrum och regionbusshållplatserna. Beräknad kostnad för hela projektet är 47,5 miljoner kronor.

På pressträffen medverkar kommunalråden Maria Gardfjell (MP) och Erik Pelling (S), ordförande i gatu- och samhällsmiljönämnden Johan Lundqvist (MP), stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom, avdelningschef Michael Eriksson, projektledare Rolf Lindberg, Ramböll AB, arbetschef Martin Huss, Byggpartner och bygg- och fastighetschef Gustav Törnquist, Uppsala Parkerings AB.

Datum Torsdag 23 augusti
Tid 10.00-11.00
Plats På entreprenadområdet vid Resecentrum


För mer information

Louise Holck Clausen, kommunikatör
Telefon: 018-727 65 59