Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pressmeddelande

Ny chef inom Stadsbyggnadsförvaltningen

Annila Bexelius har från 1 september utsetts till ny avdelningschef för gata, park, natur inom Stadsbyggnadsförvaltningen i Uppsala kommun.

Annila Bexelius har tidigare varit områdeschef inom avdelningen och tillförordnad sen i våras under pågående rekryteringsprocess. Innan hon kom till Uppsala var hon teknisk chef i Östhammars kommun. Annila Bexelius har en mycket gedigen ledarkompetens som förvaltningschef kombinerat med bred kompetens inom såväl gata, park, natur som stadsbyggnad och kommunal teknik.

- Det ska bli väldigt roligt att få vara delaktig i Uppsalas fortsatta stadsutveckling, det är en spännande och fantastiskt rolig möjlighet, säger hon.

Ledarskapsfrågorna driver henne, och då särskilt att leda medarbetare i förändring, i en politiskt styrd organisation och med en verksamhet i ständig utveckling. När det gäller Uppsalas fortsatta utveckling har hon bilden klar för sig.
- Uppsala ska vara en trygg stad där stadsrummet används av alla. Där människor som bor här använder parker och andra offentliga platser som en del av sitt vardagsrum.

Som chef vill hon vara med och bidra till ett tryggt, klimatsmart och hållbart samhälle. Ett samhälle som byggs för framtiden, som värnar det offentliga rummet och som är inkluderande.

För mer information