Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Nu öppnar anmälan till vårens leverantörsträffar

Den 8 april och 14 maj anordnar Uppsala kommun leverantörsträffar på UKK. Både befintliga leverantörer och företag som vill bli leverantörer till kommunen är välkomna.

Leverantörsträffarna brukar locka cirka 300 företagare. Det är en uppskattad möjlighet för de som vill ha en dialog med kommunen, ta del av kommande upphandlingar eller lära sig mer om hur en upphandling går till.

Träffarna inleds med föredrag i sal B. Därefter är det möjligt att träffa förvaltningar och kommunala bolag i olika montrar med möjlighet att ställa frågor samt ta del av information om kommande upphandlingar.
–  Vi är måna om att ha ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med våra leverantörer. Leverantörsträffarna är ett bra exempel på en mötesplats där vi får tillfälle att träffas och prata om hur vi kan utveckla våra samarbeten ytterligare, säger Susanne Afzelius, chef på staben för upphandling.

Ta del av hela programmet och anmäl dig på www.uppsala.se/leverantörsträffar


För mer information

Susanne Afzelius
Telefon: 018-727 10 26
E-post: susanne.afzelius@uppsala.se