Lundellska skolans digitala studentfirande är utsedd till en av landets mest oförglömliga skolavslutningar

Lundellska skolans ”Skrapans” digitala studentavslutning har utsetts till en av landets mest oförglömliga skolavslutning av Läraren, som ges ut av Lärarförbundet.

Stefan Nyhem, rektor på Lundellska skolan, sätter på sig studentmössa

Stefan Nyhem, rektor på Lundellska skolan.

Årets studentfirande blev inte som vanligt på något sätt. Studentdagen den 5 juni kunde inte firas med traditionella utspring, folksamlingar, åka på flak eller avslutningskramar. Men precis som vanligt gjorde alla skolor sitt yttersta för att skapa ett minne för livet för alla ungdomar som ska vidare ut i livet efter gymnasiet.

Rektorn och personalen på Lundellska skolan "Skrapan" såg verkligen till att avgångseleverna fick ett kärt avsked. I avslutningsfilmen blandas dans och musik med fina medskick från skolans personal och hälsningar från flera kända personer.

– Vi ville göra något speciellt för att hylla våra studenter som varit fantastiska under den här svåra tiden och som också fått offra mycket av det som vanligtvis omgärdar studentfirandet, säger Stefan Nyhem, enhetsrektor på Lundellska skolan.

Lundellska skolans studentavslutning

Lista med nio oförglömliga skolavslutningar på Läraren.se