Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Kommunens Måltidsservice tackar kollegor inom äldreomsorgen med fikagåvor

I dag åker Måltidsservices medarbetare till kommunens vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorgen och lämnar över hemlagat fika.

Måltidsservice besöker äldreomsorgen

Fariba Mousavi, verksamhetschef på Västergårdens vård- och omsorgsboende, tar emot fikagåvor.

– Våra kollegor inom äldreomsorgen gör ett fantastiskt arbete under coronapandemin. Det vill vi uppmärksamma och vi hoppas att våra gåvor kan lysa upp lite extra. I dessa tider är det extra viktigt att hjälpa och bry sig om varandra, säger Måltidsservices chef Anders Sundin.

En av de medarbetare som tar emot gåvor idag är Fariba Mousavi. Fariba är verksamhetschef på Västergårdens vård- och omsorgsboende:
–Tack så otroligt mycket för att ni tänker på oss, säger Ida.

Många medarbetare på Måltidsservice är involverade i gåvorna. Det är köken, kökscheferna, områdescheferna, specialister och avdelningschef. De bjuder på morotskaka, fröknäcke och röror.
Måltidsservice respekterar besöksförbudet och levererar gåvorna i enlighet med de rutiner de har för dagliga måltidsleveranser.