Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Energikontoret i Mälardalen – den mest cykelvänliga arbetsplatsen

För att uppmuntra alla arbetsplatser som gör det lättare för medarbetare att cykla till jobbet och i tjänsten finns utmärkelsen Cykelvänlig arbetsplats. Årets vinnare är Energikontoret i Mälardalen tätt följt av Ramböll på andra plats. Båda har satt cykelfrågor främst och arbetat förebyggande för hälsa och miljö.

Energikontoret i Mälardalen vinnare av Cykelvänlig arbetsplats

Vinnaren i årets omgång av Cykelvänlig arbetsplats är Energikontoret i Mälardalen som har 5 stjärnor och 38 uppnådda kriterier. De kan nu titulera sig som "Cykelprima". Energikontoret visar med sitt cykelengagemeng att hälsa, miljö-och klimatarbete är viktiga frågor. Stort grattis till årets vinnare!

På en hedrande andra plats med 5 stjärnor och 36 uppnådda kriterier finns Ramböll. Företaget har under lång tid prioriterat hållbart resande och hälsan hos sina medarbetare. Uppsala vatten och avfall AB och deras arbetsplats på Rapsgatan är årets nykomling och har redan jobbat sig upp till 1 stjärna och titeln "Cykelhygglig". 

Läs mer och anmäl din organisation till Cykelvänlig arbetsplats

 

För mer information