Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Presentation av kommunens kampanj ”TrafiQ”

På lördag startar kommunens kampanj TrafiQ för att öka kunskapen om trafikregler och öka säkerheten för alla i trafiken. Bland annat har man skapat ett quiz och tagit fram en VR-film för att hjälpa människor att reflektera kring sitt beteende i trafiken.

Vid ett pressevent den 14 september ger kommunen journalister möjlighet att se filmen och få veta mer om kampanjen. Det är också ett tillfälle att ta del av det nya Uppsalarummet som öppnat på Stationsgatan 12.

Kampanjen är den första i en serie kampanjer rörande trafik och görs i samarbete med Uppsala universitet och Ultunas studentkår.

Datum: Torsdag 14 september
Tid: 10.00-12.00