Nya regler för bokning av kommunens idrotts- och fritidsanläggningar från och med 14 december

Från och med 14 december finns det möjlighet för alla åldersgrupper att träna utomhus på kommunens anläggningar under smittsäkra former.

Tonårskille springer ensam på en löparbana utomhus.

Här är de boknings- och ordningsregler för kommunens idrotts- och fritidsanläggningar som gäller från och med 14 december.

• 15 år och yngre kan boka tider både inomhus och utomhus.
  • Alla åldersgrupper har möjlighet att boka tider på utomhusanläggningar.
  • Du ska ta eget ansvar och följa de allmänna rekommendationerna.
  • Allmänna omklädningsrum är fortfarande stängda.
  • Allmänhetens åkning är stängd tillsvidare. Mer information om allmänhetens åkning kommer under nästa vecka.

All elit- och skolidrott får fortsatt bedrivas i kommunens idrotts- och fritidsanläggningar.

Avbokning av tider

Observera att ni själva avbokar de tider som ni inte ska använda. Du bokar av på ibgo.uppsala.se .

Du kan endast boka av morgondagens tider och framåt via bokningssystemet. När det gäller bokningar samma dag kan du mejla till: bokning@uppsala.se