Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Ny Facebooksida om hur det är att jobba i Uppsala kommun

Facebooksidan Vi är Uppsala kommun berättar om hur det är att jobba i Uppsala kommun.

Sidan riktar sig till dig som är intresserad av att jobba, som har jobbat eller som redan jobbar i Uppsala kommun. På sidan kommer vi att göra nedslag hos våra olika verksamheter och berätta om människorna som jobbar där. Vi kommer även att publicera ett urval av de tjänster som finns att söka.

Besök och följ gärna sidan Vi är Uppsala kommun på Facebook.