Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Nu är det dags att nominera till omsorgspriset 2021

Du som får hjälp eller stöd av kommunen, är anhörig eller anställd kan nominera till omsorgspriset fram till 22 mars. Omsorgspriset går till en eller flera som har gjort skillnad och som arbetar med vård, omsorg, socialtjänst eller med arbetsmarknadsinsatser inom Uppsala kommun eller på uppdrag av kommunen.

Omsorgspriset

Omsorgspriset går till en eller flera anställda som särskilt har bidragit till ökad delaktighet och ett självständigt liv.

Stärka yrkesstoltheten

Genom att lyfta framgångsrika exempel vill kommunen stärka yrkesstoltheten och inspirera till innovation och utveckling. De som blir nominerade ska ha hjälpt någon att nå drömmar och peppat till bättre hälsa och högre livskvalitet.

Omsorgspriset kan gå till personer som arbetar i en verksamhet som drivs av kommunen i egen regi eller av en extern utförare. Totalt är det fyra priser, ett pris från varje nämnd. Priset är äran och 10 000 kronor.

Omsorgspriset delas ut vid kommunfullmäktiges sammanträde i juni av arbetsmarknadsnämnden, omsorgsnämnden, socialnämnden och äldrenämnden.

Läs om omsorgspriset och nominera här.

För mer information