Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Pressmeddelande

Kjell Haglund (V) blir ny ordförande i socialnämnden

På måndagens sammanträde valde Uppsalas kommunfullmäktige Kjell Haglund (V) till ny ordförande i socialnämnden. Han efterträder Ingrid Burman (V) som lämnade uppdraget som ordförande för socialnämnden tidigare i år när regeringen utsåg henne till landshövding i Kronobergs län.

– Det är en hedrande utnämning och ett viktigt uppdrag, i socialnämnden har vi möjlighet att utjämna människors livschanser. Vi måste framför allt fortsätta lyfta fram det viktiga förebyggande arbetet, säger Kjell Haglund (V).

Kjell Haglund är även ledamot i kommunfullmäktige och var fram till årsskiftet ordförande i produktionsstyrelsen Uppsala vård och omsorg.

Kjell Haglund (V)

Erik Boman, presschef, Uppsala kommun