eBarnUngdom stängt för uppdatering 24 sept-1 okt

Kommunens digitala e-tjänst eBarnUngdom stängs under perioden 24 september–1 oktober för att säkra överföring av data, i samband med en uppdatering av systemet.

Barn i regnjacka

Antagning förskola och grundskola kan inte ta emot telefonsamtal under denna period och handläggare finns inte heller på plats i kommuninformationen Stationsgatan 12. Vi ber om överseende om det orsakar problem och ber dig kontakta antagningen via mejl om ditt ärende inte kan vänta. Onsdag 2 oktober fungerar eBarnUngdom och antagningen som vanligt igen.

För kontakt med antagning förskola och skola under perioden 24 september–1 oktober:
antagning.forskola@uppsala.se
antagning.grundskola@uppsala.se