Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Delta på digital workshop om miljöförvaltningens framtida arbetssätt

Har du som Uppsalabo eller företagare varit i kontakt med miljöförvaltningen i Uppsala kommun de senaste två åren? Då är du välkommen att delta på en workshop om hur miljöförvaltningen ska arbeta i framtiden. Vi vill veta vad du tycker om miljöförvaltningen och om du har tankar och idéer om hur vi kan utveckla verksamheten. Ta chansen att påverka!

Som Uppsalabo har du sannolikt haft kontakt med miljöförvaltningen om du har hört av dig till kommunen om till exempel buller, radon, bristfällig städning eller skadedjur. Eller om du har gjort en förändring på din fastighet eller sökt tillstånd för eget avlopp, alternativt strandskyddsdispens. Som företagare kan du ha haft kontakt med miljöförvaltningen om du har sökt serverings- eller tobakstillstånd eller andra tillstånd som rör din verksamhet.

Var med på en digital workshop

Tisdag 24 november 17.00–19.00 – för dig som Uppsalabo
Onsdag 25 november 14.00–16.00 – för dig som företagare

Vi använder Microsoft Teams som mötesverktyg. Du deltar enklast via din dator och behöver inte ha programmet installerat för att medverka. Vi skickar tydliga instruktioner före workshoppen som guidar dig. Du kan också delta via exempelvis smarttelefon (iPhone, Android eller motsvarande) men då behöver du ha Teams-appen installerad.

Här anmäler du dig till workshoppen

Antalet platser är begränsat.