Räddningstjänsten avråder från eldning i Uppsala län. Rekommendationen gäller tills vidare. Mer information om avrådan från eldning

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pressmeddelande

Carina Juhlin fortsätter som direktör för äldreförvaltningen

Carina Juhlin anställs som direktör för äldreförvaltningen. Hon fortsätter därmed i den roll som hon haft som tillförordnad direktör sedan 1 oktober 2017. Det beslutades kommunstyrelsen på sitt möte på onsdagen.

– Carina Juhlin har visat att hon har stor förmåga att leverera goda resultat. Hon har ett stort engagemang för Uppsalas äldre och får med sig sina medarbetare. Hon blir en viktig samlande kraft i arbetet med de utmaningar vi står inför när det gäller att utveckla verksamheten framöver, säger Joachim Danielsson, stadsdirektör.

Carina Juhlin har lång erfarenhet av arbete vid Uppsala kommun. Hon har tidigare arbetat som bland annat affärsområdeschef för områdena assistans och hemvård. Hon tillträder nu som ordinarie direktör för äldreförvaltningen med omedelbar verkan.

Jag är glad över att ha fått förtroendet och är förväntansfull inför uppdraget som direktör för äldreförvaltningen. I Uppsala bedrivs det en bra vård för våra gamla men det finns alltid saker att förbättra. Frågor som är viktiga för mig är kvalitet, kontinuitet och bemötande. Jag vill fokusera på dessa frågor tillsammans med alla medarbetarna framöver, säger Carina Juhlin.

För mer information

Joachim Danielsson, stadsdirektör
Telefon: 018-727 12 00
E-postjoachim.danielsson@uppsala.se

Carina Juhlin, direktör för äldreförvaltningen
Telefon: 018-727 51 76
E-post:carina.juhlin@uppsala.se

Presskontakt
Erik Boman, presschef, Uppsala kommun
Telefon: 018-727 18 99
E-post: erik.boman@uppsala.se