Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Bosse hoppas att alla tar chansen att vaccinera sig när det är deras tur

Bosse Olsson bor i egen lägenhet som är knuten till Vänortens serviceboende och jobbar som receptionist på Arbete & Bostad. Han har fått första sprutan vaccin.

Leende man, tillsammans med texten "Jag har vaccinerat mig! Bosse Olsson, receptionist Bor i lägenhet knuten till Vänortens serviceboende"

Hur har pandemin påverkat dig och ditt jobb?

– Jobbet har varit lite väl lugnt eftersom medarbetarna där jobbar hemifrån. Men jag sorterar post och hjälper till här och där. Lite trist har det varit så klart.

Privat har jag varit noga med att hålla avstånd men förra sommaren åkte jag och min gumma med Lennakatten eftersom vi är medlemmar. Vi spelade kubb med kompisar också. Lite segt var det under vintern men jag tycker att det har gått bra. Men ååå vad jag saknar att kramas, jag är en riktigt kramig person i vanliga fall.

Varför har du valt att vaccinera dig?

– Jag ville känna mig säkrare. Jag har fått första sprutan och det känns jättebra att vara på väg. Men jag måste ju vänta tills alla är vaccinerade innan jag får kramas igen. Så jag hoppas att alla tar chansen att vaccinera sig när det är deras tur!

Läs fler intervjuer med medarbetare som vaccinerat sig mot covid-19.