Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Våren på Uppsala konstmuseum

På Uppsala konstmuseum förbereds en vår fylld av hundratals konstupplevelser. Det blir poesi, performance, familjeaktiviteter och konsert. Vi följer pandemiläget noggrant och programmet kan komma att påverkas.

©Tamar Ettun. Foto: Pär Fredin
Copyright Tamar Ettun. Foto: Pär Fredin

I vår välkomnar Uppsala konstmuseum sina besökare med ett välfyllt program med flera spännande nyheter. En av vårens utställningar är utställningen Promzona, signerad en av Rysslands mest hyllade samtida konstnärer: Pavel Otdelnov.

Den yngre publiken kan se fram emot museets familjelördagar. Från våren kommer dessa att arrangeras i princip varje lördag och utökas till två gånger per lördag. På den ena av tiderna kommer yngre barn från tre år att kunna delta.

Nytt för våren är att besökare kan följa med på en guidad visning och sedan avrunda visningen med afternoon tea i Museum Bar & Café. Besökarna får då möjlighet att fördjupa sig i museets samlingar och de tillfälliga utställningarna.

Publiken kan även se fram emot ett välfyllt konsertprogram.

Se hela vårens program här. 

Uppsala konstmuseum följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer kring Covid-19.