Var med på den festliga invigningen av Stadshuset

Kom till Stadshusets invigning 24 september med festligheter för alla åldrar. Upptäck allt som huset har att erbjuda. Se och hör artister, till exempel trollkarlen Johan Ståhl och Aron som vann Talang i år. Pelle och Maja kommer på besök och det blir grekisk musik, folkmusik och dans. Och mycket mer.

En husfasad som reflekterar solen. Texten Uppsala kommun står på fasaden.

Tillsammans ska vi fira det nya Stadshuset med en invigning full av underhållning för både stora och små. Ta chansen och upptäck husets utbud, arkitektur och funktioner.

– Äntligen är det dags att inviga Stadshuset efter vårens tidigare försök. Tillsammans firar vi att vi har fått en ny mötesplats i hjärtat av Uppsala, ett hus för demokrati, hållbarhet, nytänkande och service, säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande.

• Plats: Stadshusgatan 2, ingång i huvudentrén mot Resecentrum
  • Datum: 24 september
  • Tid: 10.00–17.00

Fri entré: Det kostar ingenting. Du behöver inte anmäla dig, men det finns ett begränsat antal platser.

Stanna hemma om du är sjuk och har symtom som kan bero på covid-19. Exempel på symtom är halsont, snuva, feber eller hosta.

Se hela programmet 24 september här.