Tyck till om cyklingen i Uppsala kommun

Cyklistvelometern är en nationell nöjdhetsundersökning där Cykelfrämjandet granskar och jämför Sveriges kommuner utifrån vad cyklisterna själva tycker.

Man och kvinna på cykel
Foto: johner.se/Cultura Creative

Genom att delta i undersökningen hjälper du till att utveckla och ge feed-back på Uppsala som cykelstad. Enkätundersökningen vänder sig till alla som cyklar – oavsett om du gör det varje dag, året om eller bara ibland. I enkäten får du möjlighet att ge din syn på Uppsala som cykelkommun.

Resultat blir ett värdefullt material för Uppsala kommun vid prioritering av vilka åtgärder vi ska satsa på framöver. Vi får också svar på om de cykelfrämjande insatser som genomförts tidigare har bidragit till en bättre situation för cyklisternas framkomlighet, säkerhet och bekvämlighet.

I år genomförs Cyklistvelometern för tredje gången och enkäten är öppen 3 juni–31 augusti.

Gör din röst hörd i Cyklistvelometern på Cykelfrämjandets webbplats .