Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Nyhet

Inspiration och innovation i Rosendal

Välkommen på öppet hus i Rosendal 20–21 maj. Följ med på en resa genom Rosendal och gå på guidade visningar, ta del av spännande föreläsningar och samtal på scenen, låt dig inspireras och få kunskaper om hur Rosendal har och kommer att utvecklas i framtiden.

Kvarteret Botanikern, Rosendal
Kvarteret Botanikern, Rosendal

Hur är det att bo och leva i området? Kan en hållbar stadsdel vara både tät och hög? Hur ser framtidens boende ut och hur tänker vi kring framtidens kommunikationer?  

Ta med kollegorna och hör mer om arkitektur, innovativa lösningar, olika boendekoncept, hållbarhet, dagvatten, parker och utemiljö, framtidens stadsutveckling och mycket mera. Det kommer vara möjligt att gå in i och besöka en hel del hus i området som exempelvis det moderna kollektivhuset Rudbeckia, och Inspiration som vann Sveriges arkitekters bostadspris 2018. Eller varför inte ta en fika på en av takterrasserna i området? Njut gärna av underhållning på scenen samtidigt som ni intar en god lunch eller fika. Vi utlovar många upplevelser och givande möten under dagen! 

20 och 21 maj underhåller Teater Prego. Jacke Sjödin är moderator den 20 maj och Carl Tillenius är moderator den 21 maj.

Öppet hus i Rosendal arrangeras i hela området, det är gratis och alla är välkomna!