Gå på en livsviktig föreläsning som kan rädda liv

Ta del av den kostnadsfria digitala föreläsningen Våga fråga. Föreläsningen ger dig information och verktyg om hur du som medmänniska kan stödja personer i din omgivning som mår psykiskt dåligt.

En tjej kollar över sin axel. Hon sitter bredvid två andra personer som kollar bort.

Föreläsare är Magnus Werner som själv levt med suicidalitet i 45 år och överlevt. Suicidalitet är ett samlingsbegrepp för tankar på, försök till och fullbordade självmord. Idag föreläser han om hur självmord kan förebyggas för att stötta andra människor till överlevnad.

• Datum och tid: Torsdag 20 oktober, 17.45-19.30
  • Plats: Microsoft Teams (länk kommer skickas ut till dig som är anmäld dagarna innan föreläsningen.)
  • Anmälan: Anmäl dig här senast 18 oktober.

Föreläsningen anordnas av Suicide Zero och erbjuds som en del i Uppsala kommuns arbete med att förebygga självmord.

Läs mer om föreläsningen och kommunens arbete med att förebygga självmord.