Företagslabbet hjälper dig med din affärsidé

På Företagslabbet kan du få hjälp att förverkliga din företagsidé. Ta med din idé, oavsett om den är liten eller stor, så får du hjälp av en företagsrådgivare att ta nästa steg mot ditt eget företag.

En mörkhårig kvinna sitter vid ett bord framför en dator och pratar i telefon. I bakgrunden syns hyllor och lådor i trä.
Företagslabbet är öppet för alla som vill få hjälp med frågor om företagande.

Den som deltar i Företagslabbet kan ta del av utbildningsinsatser, coachning och får tillfällen att bygga upp sitt nätverk. Det är öppet för alla som vill få hjälp med frågor om företagande. I Utbildnings- och jobbcenters lokal i Gottsunda centrum går det också att låna en kontorsplats och arbeta med sin affärsidé eller boka mötesrum för möten med leverantörer och kunder.

Få hjälp av en företagsrådgivare

Hos Företagslabbet i Gottsunda kan du få hjälp av en företagsrådgivare som har egen erfarenhet av att starta och driva företag. Rådgivarna talar flera olika språk och kan guida dig genom dina frågor och funderingar.

Tillsammans med rådgivaren utvecklar du din affärsidé. Ni går igenom stegen som krävs för att starta företag. Du får råd om finansiering, budget, beskattning och mycket annat.

Utöka ditt nätverk

Om du redan har ett företag kan du få råd som gör att ditt företag kan växa. Du blir också en del av ett nätverk där du kan dela erfarenheter och tips med andra företagare. Ni kan inspirera varandra, diskutera utmaningar och dela erfarenheter.

Företagslabbet drivs av Uppsala kommun, Almi Företagspartner och Region Uppsala och ligger i Utbildnings- och jobbcenters lokaler på entréplan i Gottsunda centrum.

Mer information om Företagslabbet