Träffa förskolan på Gottsundadagen

Vill du veta mer om förskolorna och den öppna förskolan i Gottsunda? På lördag 25 september finns vi på plats i Gottsunda centrum och berättar om vår verksamhet.

En förskollärare blåser såpbubblor tillsammans med tre barn

Lär dig mer om förskolorna i Gottsundaområdet

Välkommen förbi Gottsundadagen och träffa pedagoger från våra förskolor och öppna förskolan (och deras projekt Triple P och iHub). Tillsammans svarar vi på dina frågor om hur förskolan fungerar och berättar mer om förskolorna som finns i Gottsundaområdet.

Projektet iHUB riktar sig till nyanlända familjer, som Uppsala kommun arbetar extra med genom öppna förskolan.

Pedagogerna talar flera språk

Pedagogerna på plats talar svenska, tigrinja, somaliska, arabiska och engelska.

Plats: Gottsunda centrum (utanför Willys)
Tid: 12.00–16.00

Så fungerar förskolan i Uppsala kommun

Se hela programmet på Gottsundadagen (på gottsundacentrum.se)