Sjuksköterskor lyfter Uppsala kommun som attraktiv arbetsgivare

Uppsala kommun rekryterar just nu sjuksköterskor på bred front. Samtidigt lyfts kommunen som en attraktiv arbetsgivare bland sjuksköterskestudenter, enligt FöretagsBarometerns årliga undersökning. Uppsala kommun har stigit så pass i ranking att vi blivit listade som en raket.

En äldre kvinna ligger i en sjukhussäng och en sjuksköterska lutar sig mot henne och ler.enne och ler.

FöretagsBarometern listar varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom olika branscher. I år deltog över 21 000 studenter i undersökning, vilken gör det till Sveriges största studentundersökning.

Uppsala kommun har sedan mätningen förra året klättrat sex placeringar på listan och lyfts nu fram som en raket i undersökningens mätning. Ett glädjande besked eftersom Uppsala kommun just nu satsar brett på utvecklingsarbetet inom vård- och omsorgsförvaltningen.

FöretagsBarometerns lista över attraktiva arbetsplatser bland sjuksköterskestudenter

Karriärmöjligheter inom vård- och omsorg i Uppsala kommun