Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Nu söker vi sommarvikarier till vård och omsorg

Uppsala kommun söker närmare 900 sommarvikarier till olika vård- och omsorgsverksamheter. Kommunen är en stor arbetsgivare som har en bredd av verksamheter. Ett sommarvikariat inom vård- och omsorg passar dig som vill förgylla tillvaron för andra personer.

En äldre kvinna klappar på en hund, bredvid sitter en kvinna som arbetar inom vård- och omsorgsförvaltningen.
Vårdhundar inom äldreomsorgen skapar mervärde för brukarna.

Att sommarvikariera inom kommunen är ett bra sätt att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra. Inom verksamheterna finns det både unga och gamla som behöver stöd i sin vardag.

Uppsala kommun är en arbetsgivare som satsar på innovation och välfärdsteknik. Det kan till exempel handla om en så pass enkel sak som att ta in vårdhundar i äldreomsorgen, men innovation och välfärdsteknik kan också handla om mer högteknologiska lösningar som att klara av att framtida energibehov.

Du som jobbar inom Uppsala kommun kan ta del av kommunens innovationsstöd. Vi välkomnar nyskapande och vill med vårt innovationsarbete göra skillnad för våra kommuninvånare.

Nu söker vi dig som har fyllt 18 år och har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet sedan tidigare men det viktigaste är att du brinner för att göra någon annans sommar bra.

Läs mer om våra olika yrkesområden för att välja och söka det jobb som passar dig bäst.