Kommunen anpassar verksamheten till gällande rekommendationer

Uppsala kommun anpassar sin verksamhet efter de smittskyddsåtgärder som Folkhälsomyndigheten beslutat att införa.

Det innebär att det kan komma nya och förändrade förhållningssätt i våra olika verksamheter. Vi uppmanar därför dig som ska besöka någon av våra verksamheter eller anläggningar att vara uppmärksam på eventuella förändringar och söka mer information om vad som gäller för just den verksamheten.

Vid besök - fortsätt visa hänsyn

Var och en har ansvar för att förhindra smittspridningen av covid-19. Därför är det viktigt att du som besöker oss följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd:

• Vaccinera dig om du kan.
  • Stanna hemma om du har symtom.
  • Undvik trängsel och håll avstånd till andra, särskilt till personer i riskgrupp och de som är över 70 år.

Tillsammans minskar vi smittspridningen.