Hokus, pokus på äldreboenden

Under hösten har magikern Johan Ståhl, som vann TV4:s program Talang, en magiturné på äldreboenden i Uppsala kommun. Ett uppskattat inslag bland de boende.

En man som är klädd som trollkarl ler och håller en liten boll i handen.

Flera av Uppsalas äldreboenden får under september besök av magikern Johan Ståhl. Med magi och trolleri på riktigt nära håll får de boende en spännande och färgsprakande stund.

Johan Ståhl och hans vänner kommer att göra ett 50-tal föreställningar på äldreboenden i kommunen. Turnén startade den 6 september och kommer att pågå från till den 30 september.

Både magiker och boende håller givetvis avstånd och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.