Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Nyhet

Vaccination mot säsongsinfluensan till medarbetare inom vård och omsorg

Med start 3 november kan alla medarbetare inom äldreförvaltningen och omsorgsförvaltningen i Uppsala kommun vaccinera sig mot säsongsinfluensan och få pengarna tillbaka.

Tre personer står och pratar

Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala menar att det är viktigare än någonsin att skydda sig mot säsongsinfluensan nu när covid-19 ökar i hela länet. Det gäller särskilt för personer som arbetar inom vård och omsorg och känsliga grupper med nedsatt immunförsvar. Därför erbjuder förvaltningarna samtliga medarbetare att vaccinera sig och få pengarna tillbaka. Erbjudandet gäller för cirka 6 200 medarbetare 3 november till årets slut. Det är Region Uppsala som ansvarar för vaccinationen.

Mer information och kontaktuppgifter i pressmeddelandet Uppsala kommun erbjuder alla medarbetare inom vård och omsorg vaccination mot säsongsinfluensan.