Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Intresseanmälan cykelvänlig arbetsplats

Intresseanmälan cykelvänlig arbetsplats

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Din organisation eller arbetsplats

 

Kontaktuppgifter

Hantering av personuppgifter

Gatu- och samhällsmiljönämnden i Uppsala kommun behandlar dina personuppgifter för att administrera din anmälan till Cykelvänlig arbetsplats och annan behandling inom ramen för det. Den rättsliga grunden för behandlingen är att den är nödvändig för ett allmänt intresse. Gatu- och samhällsmiljönämnden är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Uppgifter som skickas in till kommunen blir allmänna handlingar och kan därmed komma att lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Uppgifterna kommer att lagras som allmänna handlingar i enlighet med arkivlag (1990:782). Handlingar av tillfällig eller ringa betydelse gallras vid inaktualitet i enlighet med gallringsbeslut dnr 1998:807, 960.

Läs mer om dina rättigheter och om hur Uppsala kommun behandlar personuppgifter.

Kontakt

För att kontakta gatu- och samhällsmiljönämnden kan du maila
gatu-samhallsmiljonamnden@uppsala.se

Om du har frågor om behandlingen eller vill utöva dina rättigheter kan du kontakta vårt dataskyddsombud JP Infonet AB, kontaktperson Laura Gashi, genom att maila dso.uppsala@jpinfonet.se

Begär utdrag eller klaga

Om du vill ta del av de uppgifter vi har sparade om dig kan du begära ett registerutdrag. Du har rätt att få uppgifterna inom 30 dagar. Läs om dina rättigheter som uppgiftslämnare.

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddslagstiftningen kan du klaga hos Integritetsskyddsmyndigheten, IMY (tidigare Datainspektionen).

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.