
Resultat av livsmedelskontroll
O’Neill’s
-
- Typ av kontroll:
- Oanmäld
- Diarienummer:
- 2020-006797
- Omdöme:
- Mindre avvikelse som inte kräver extra kontroll
Avvikelser:
-
Allmän livsmedelsinformation
Området innehåller krav på allmän livsmedelsinformation som gäller de flesta livsmedel.
-
Grundförutsättningar, hygien
Grundförutsättningar är de flesta allmänna hygienkraven och även särskilda hygienkrav för livsmedel av animaliskt ursprung.
-
HACCP-baserade förfaranden
Området innehåller krav på faroanalys och identifiering av kritiska styrpunkter, även krav när det gäller mikrobiologiska kriterier, läkemedelsrester, bekämpningsmedelsrester, främmande ämnen och allergener.
-
- Typ av kontroll:
- Oanmäld
- Diarienummer:
- 2020-006797
- Omdöme:
- Utan avvikelse
-
- Typ av kontroll:
- Oanmäld
- Diarienummer:
- 2019-006505
- Omdöme:
- Mindre avvikelse som inte kräver extra kontroll
Avvikelser:
-
Grundförutsättningar, hygien
Grundförutsättningar är de flesta allmänna hygienkraven och även särskilda hygienkrav för livsmedel av animaliskt ursprung.