Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Resultat av livsmedelskontroll

Eriksskolans matsal

  • Typ av kontroll:
    Oanmäld
    Diarienummer:
    2021-001854
    Omdöme:
    Avvikelse som kräver extra kontroll

    Avvikelser:

    • Grundförutsättningar, hygien
      Grundförutsättningar är de flesta allmänna hygienkraven och även särskilda hygienkrav för livsmedel av animaliskt ursprung.
    Läs mer om kontrollområden
  • Typ av kontroll:
    Oanmäld
    Diarienummer:
    2019-006521
    Omdöme:
    Mindre avvikelse som inte kräver extra kontroll

    Avvikelser:

    • Grundförutsättningar, hygien
      Grundförutsättningar är de flesta allmänna hygienkraven och även särskilda hygienkrav för livsmedel av animaliskt ursprung.
    Läs mer om kontrollområden
  • Typ av kontroll:
    Oanmäld
    Diarienummer:
    2017-003038
    Omdöme:
    Mindre avvikelse som inte kräver extra kontroll

    Avvikelser:

    • Infrastruktur, lokaler och utrustning
      Lokalens utformning ska uppfylla kraven i livsmedelslagstiftningen. Det ska vara möjligt att skilja ren hantering (exempelvis beredning) från smutsig hantering (exempelvis att ta bort ytterförpackningar på livsmedel.) Inredningen och utrustningen ska vara av material som är lätta att rengöra. Ventilationen ska vara tillräcklig. Företaget ska ha en plan för att hålla lokalen och utrustningen är i gott skick.
    Läs mer om kontrollområden