Ledigt jobb

Renhållare, semestervikarie under perioden juni-augusti

Diarienr:
GSN-2019-3183
Arbetsplats:
Renhållning
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Gillar du att vara utomhus? Vill du vara en av dem som sköter om kommunens mark denna sommar?
Välkommen med din ansökan!

Renhålningsenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns gator, cykelvägar, parkeringar och torg.

Ditt uppdrag

Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och renhållning av kommunen mark. Det innebär bland annat städ, ogräsrensning, skräpplockning och tömmning av papperskorgar. Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områderna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har B-körkort. Det är en fördel om du har god lokalkännedom.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Julian Bellenox, tekniker, 072-212 23 22

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med augusti 2020 Omfattning: 100% Tillträde: juni 2020 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb