Ledigt jobb

Kock till Rosendalsgymnasiets skolrestaurang

Diarienr:
KSN-2019-2120
Arbetsplats:
Måltidsservice, Rosendalsgymnasiets skolrestaurang
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
2019-06-25
Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Är du en driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande kock? Vill du arbeta i Rosendalsgymnasiets skolrestaurang?
Välkommen med din ansökan!

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgverksamhet.
Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, jobbar med svinn och vi testar gärna nya tillagningsmetoder.
Tjänsten är på heltid måndag till fredag men helgtjänstgöring kan förekomma.

Ditt uppdrag

Att planera, förbereda och tillaga flera olika måltider enligt måltidsservice meny samt planera och göra inköp av livsmedel tillsammans med kökschefen. I dina uppgifter ingår att laga måltider, baka bröd och du skall kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.
Det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att gäster som till exempel har en allergi får allergisäker och god mat. Du levererar skolluncher av hög kvalitet samt bemöter elever och kunder på ett serviceinriktat sätt.
Att ta initiativ till förbättringar och utveckling av verksamhet och att inventeringen genomförs månadsvis är självklar arbetsuppgift som hör till tjänsten. Du följer rutiner för egenkontroll, hygien, kvalitet och säkerhetsprogram i enlighet med lagen om hantering av livsmedel, inom sitt område (HACCP).

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning. Vi ser att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete som kock. Har du erfarenhet av specialkostmatlagning ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i specialkosthantering och svenska språket. Det är även meriterande om du har god datavana, kunskaper i office-paketet och B-körkort.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Cuturic, enhetschef, 018-727 56 46

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb