Ledigt jobb

Idrottslärare till Stavby skola

Diarienr:
UBN-2019-4413
Arbetsplats:
Stavby skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2019-06-25
Sista ansökningsdag: 2019-07-19

Vill du arbeta på en skola som erbjuder en bra undervisningsmiljö med mindre klasstorlekar och där "litenheten är storheten"?
Välkommen till Stavby skola!

Stavby skola är en liten skola med cirka 150 elever från F-9 som ligger cirka 2,7 mil från Uppsala och har bra bussförbindelser till skolan. Skolan samarbetar med Tuna skola i flera ämnen. Du kommer ingå i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus. Stavby skola ligger naturskönt i kulturlandskapet Rasbo.

Här kan du läsa mer om Stavby skola

Ditt uppdrag

Du ansvarar för idrottsundervisningen för årskurs 4-9 och är en viktigt del i ett väl fungerande arbetslag. En del lektioner har vi i stor idrottshall på Gåvsta skola annars bedrivs idrotten i vår idrottssal på skolan. Du ansvarar för planering och genomförande av idrott och friluftsdagar på Stavby skola, men har även samplanering gällande idrottsdagar och friluftsdagar med Tuna skola. Vi är ofta ute och sätter stort värde om du är friluftsintresserad och har ett positivt driv. Vi bedriver "hjärngympa" på skolan där vi varje morgon har morgon gympa med alla elever på skolan.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Har du fortbildning inom friluftsliv ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som idrottslärare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av friluftsliv. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Claes Ekstrand, rektor, 070-821 61 91

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Monika Specht, 0174-270 101
Lärarförbundet, Lisbeth Appelqvist, 0174-270 101

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med juni 2020 Omfattning: 50% Tillträde: 2019-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb