Ledigt jobb

Arbetshandledare

Diarienr:
OSN-2019-0388
Arbetsplats:
Natur & Service
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
2019-06-19
Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Vill du ha ett omväxlande, roligt och utvecklande arbete?

I detta arbete är dagarna varierade och du har meningsfulla arbetsuppgifter. Du kommer ha mycket egenansvar samtidigt som du har goda kollegor att samarbeta med. Ditt jobb gör skillnad för andra.

I arbetet ingår att ge individer stöd och service i enlighet med LSS till verksamhetens brukare utifrån biståndsbeslut. Du verkar för att brukaren ska få en meningsfull sysselsättning, utifrån den enskildes förutsättningar, önskemål och behov.
I arbetet ingår även planering, dokumentation. Du ska agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt genomförandeplan, beställning och styrdokument, samt aktivt arbeta för utveckling på arbetsplatsen.

Läs mer här

Ditt uppdrag

Du kommer att handleda personer med sociala och kommunikativa stödbehov i allmänt förekommande arbetsuppgifter inom daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer arbeta både inom- och utomhus med olika uppgifter. I ditt arbete ska du agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt skriven genomförandeplan. Som arbetshandledare inom daglig verksamhet arbetar du utifrån brukarens behov och strävar efter att skapa en meningsfylld arbetsdag med struktur och tydlighet.

Du som vill arbeta med personer med funktionsvariationer och vill få arbeta på en stimulerande, utmanande och givande arbetsplats är välkommen till oss inom daglig verksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent eller skötare. Meriterande är om du har utbildningar inom LSS, KBT, lågaffektivt bemötande och utåtagerande beteende. Vi ser gärna att du har erfarenheter av arbete med personer inom personkrets 1 och 2 inom LSS och av att arbeta med personer med utåtagerande beteende. Tjänsten kräver att du har B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper. Önskvärt är att du har kunskaper i AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation) och TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation), lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ida Johansson, biträdande verksamhetschef, 018 - 727 16 55

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16, Vision 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb