Ledigt jobb

Modersmålslärare i tyska

Diarienr:
UBN-2019-5137
Arbetsplats:
Enheten för flerspråkighet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2019-06-14
Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Vi söker en modersmålslärare i tyska för läsåret 2019/2020!

Enheten för flerspråkighet är en central enhet för modersmålsstöd, modersmålsundervisning, studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan, gymnasiesärskolan. I enhetens uppdrag ingår att samordna och organisera verksamhet i såväl kommunala som fristående förskolor och skolor.
Våra administrativa lokaler ligger på Fyrisborgsgatan 2, den pedagogiska verksamheten sker ute på kommunens förskolor och skolor.

Läs mer här

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument, samt att ge studiehandledning på modersmål. En del av undervisningen kan ske i form av fjärrundervisning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarutbildning eller en annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha tyska som ditt modersmål och ha goda kunskaper i svenska. Att du har mycket god datorvana är en förutsättning.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marianna Aivazova, enhetschef, 018-727 20 29

Facklig företrädare: Lärarförbundet Bassam El Harbiti 018-727 20 26
LR  Melinda Deboer 018-727 20 26

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid läsåret 2019/2020 Omfattning: 30% ev mer Tillträde: 2019-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb