Ledigt jobb

Legitimerad Sjuksköterska till Glimmervägen

Diarienr:
ALN-2019-0356
Arbetsplats:
Vård- och omsorgsboende Glimmervägen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-07-29

Är du legitimerad sjuksköterska? Vill du vara en del av ett härligt arbetsteam samt ha ett självständigt arbete med stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet? Välkommen med din ansökan till vård- och omsorgsboende Glimmervägen!

Glimmervägen är ett vård- och Omsorgsboende som går över till Uppsala Kommun Egen regi i oktober.
Glimmervägen har 50 lägenheter uppdelat på tre plan, ett med 16 lgh för demensvård och två med 17 lgh vardera för omvårdnad. Glimmervägen ligger i stadsdelen Eriksberg. Hos oss ingår du i ett team med tre sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl 7.00 - 16.00.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska kommer du bidra med din yrkeserfarenhet och profession. Din roll som sjuksköterska inom ramen för det kommunala HSL uppdraget kommer innebära att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation och livshistoria. Gemensamt för dina arbetsuppgifter är att du arbetar med äldre som varit med ett helt liv och nu behöver extra omtanke.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut utifrån din profession eller av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar är det meriterande för tjänsten. Du har data- och kommuniktationsvana samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Önskvärt om du har kunskap i Siebel, Flexite, Prator och Senior Alert.

Du har en god ledarskapsförmåga och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018 727 86 77

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2019-10-15 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb